Villarreal

On lähes mielipuolista kuvitella, että 50 000 asukkaan pikkukaupungista tulee jalkapallojoukkue, joka on useana vuonna mukana La Ligan kärkikahinoissa ja joka onnistuu pelaamaan itsensä aina Mestarien Liigan välieriin saakka. Villarrealissa tämä kaikki on kuitenkin todellisuutta.

Ei Keltainen Sukellusvene pysty jatkuvalla syötöllä Euroopan raharikkaita suurseuroja haastamaan, mutta jotain kertoo se tosiasia, että joukkue on 2000-luvulla pelannut itsensä viitenä vuonna Mestarien Liigaan tai Eurooppa Liigaan. Vuonna 2006 se pelasi Mestarien Liigan välierässä Arsenalia vastaan Vuosina 2004 ja 2011 se taisteli välierissä pääsystä Eurooppa Liigan finaaliin.

Villarrealin kotistadion El Madrigal vetää hieman vajaat 25 000 katsojaa, mikä laskennallisesti tarkoittaa siis lähes puolta kylän asukkaista.

Kausi 2018/2019

Viime kausi oli Keltaiselle Sukellusveneelle suuri pettymys, sillä joukkue ajautui La Ligan putoamistaisteluun. Viime kauden piristysruiske oli Santi Cazorlan paluu jalkapallokentille. Espanjan maajoukkueessa maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden voittanut veteraani sai nimittäin aiemmin lääkäreiltä tuomion siitä, ettei normaali kävely enää onnistuisi.

Toimituksen arvio kausi 2019/2020

Vaikkakin joukkueella on ihan mukiinmenevä materiaali, epäilemme sijoituksia 8-13

Lataa...
Lataa...