Real Sociedad

Real Sociedad ponnistaa San Sebastiánin kaupungista Baskimaasta.

Jo vuosia laadukasta juniorityötä tehnyt organisaatio on viime vuosina noussut suuren yleisön tietoon menestyksensä myötä.

La Real on viettänyt valtaosan vuonna 1909 alkaneesta seurahistoriastaan Espanjan korkeimmalla sarjatasolla. Seuran huippuhetkinä voidaan pitää kausilla 1980/81 ja 1981/82 saavutettuja La Liga -mestaruuksia.

Real Sociedad pelaa kotiottelunsa Estadio Anoetalla.

 

Kausi 2018-2019

Kausi päättyi Sociedadille karvaasti 3 pistettä eurooppa peleistä. Joukkueen ollessa sijalla 9. Tosin, ottaen huomioon,että Sinivalkoraitaiset oli myös kauden aikana sijalla 15. Asier Garitano saikin potkut Joulukuussa. Tilalle nostettiin B joukkueen valmentaja ja aikoinaan 113 peliä edustusjoukkueessa pelannut Alguacil.

Paras maalintekijä Mikel Oyarzabal 13 Maalia.

 

Toimituksen huomiot:

Martin Odegaard ja Januzaj on ehkä ne tunnetuimmat ja samalla mielenkiintoisimmat yksilöt jalkapallomaailman silmin. Nouseeko Odegaard vihdoin tasolle, mitä hänestä on odotettu siitä lähtien kun mies on ollut 16 vuotias ? Toimitus haluaa nostaa esille myös omat kasvatit IIllarramendin ja Oyarzabalin. Näillä edellä mainituilla herroilla on iso rooli myöskin tällä kaudella mikäli joukkue haluaa eurooppa pelejä pelata.

Uskommekin,että viimevuoden pettymys ei Baskeilla toistu.

Sijoitusarvio: sijat 5-9

Lataa...
Lataa...