Levante

Valenciasta tuleva Levanten joukkue on ollut tuttu näky La Ligassa 2000-luvulla. Se ei ole kuitenkaan onnistunut nousta liigan kärkikahinoihin, vaan joukkue on monesti nähty keskikastin kahinoissa. Valencian kaupunkiin se on kuitenkin tuonut säpinää, sillä pitkään ainoa valencialaisjoukkue La Ligassa oli Valencia.

Levanten kotistadion on reilut 25 000 katsojaa vetävä Ciutat de València.

Kausi 2018/2019

Levante säilyi jälleen La Ligassa viime kauden päätteeksi. Lopulliseksi sijoituksesi jäi 15., joten lähellä putoaminenkin oli. Levanten kannattajat saivat kauden aikana myös toivonpilkahduksia, sillä joukkue oli parhaimillaan sijalla 6.

Toimituksen arvio 2019/2020

Uskomme, että tiukkaan puolustamiseen luottava ja maaliaan varjeleva Levante onnistuu säilyttämään jälleen sarjapaikkansa. Kauden aikana Levante varmasti pystyy poimimaan isojakin päänahkoja. Lopulliset sijat 12-16 lienevät realismia. Levanten joukkueessa katseet kääntyvät erityisesti Jose Campañaan, joka antoi viime kaudella 9 maalisyöttöä. Sevillan kasvatti Campaña on taitava ja tekninen pelaaja, joka pystyy käynnistämään puhkovilla syötöillään nopeita vastahyökkäyksiä, joiden varaan Levanten hyökkäyspeli pitkälti perustuu.

Lataa...
Lataa...