Real Madrid

Real Madridin 33 La Liga -mestaruutta ja 13 Mestarien Liigan (ennen nimellä Eurooppa Cup) tekevät siitä kaikkien aikojen menestyneimmän jalkapallojoukkueen Espanjassa ja Euroopassa.

Real Madrid menestyy niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Seura on rankattu viime vuosina useaan otteeseen Euroopan kärkeen myös erilaisissa talous-rankingeissa siitä huolimatta, että viime vuosina menestys itse kentällä on ollut vaisumpaa Espanjassa. Real Madridilla riittää muiden eurooppalaisten suurseurojen tapaan kannatusta ympäri maailman. Kuninkaalliset, kuten seuran lempinimi kuuluu, liitetään usein Espanjan hallinnon ja Espanjan kuningasperheen joukkueeksi, vaikka käytännön yhteyksiä ei liiemmin enää löydy.

Real Madrid on viime vuosina ratkonut Espanjan herruuden Barcelonan kanssa kahdestaan muutamia yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta.

Real Madridin kotistadion on maailmankuulu Santiágo Bernabéu.

Kausi 2018/2019

Real Madridin edellinen kausi oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Valmentajana kauden aloitti Julen Lopetequi, mutta mies sai poistua nöyryyttävän 5-1 Camp Noun murskajaisten jälkeen. Valmennusvastuun tämän jälkeen otti Santiago Solari, joka sai poistua jo maaliskuussa. 

Solarin jälkeen pestin otti vastaan seura legenda Zidedine Zidane, jonka paluusta huhuttiin jo helmikuusta asti.  Tämä ei kuitenkaan enää maaliskuussa suuria vaikutuksia tehnyt ja lopullinen sijoitus oli seuran isoksi pettymykseksi kolmas.  Tämä ei missään nimessä ole Real Madridin tasoiselle seuralle hyvä suoritus. Joka kausi tavoite on voittaa kaikki mahdollinen.

Toimitus kehottaa seuraamaan nuoria brasilialaisia: Vinicius Junioria ja Rodrygoa. Näistä taitureista voi olla Madridin valkoisille iloa vielä pitkään.

Paras maalintekijä:Karim Benzema 21 maalia

Toimituksen arvio 2019/2020

Saako Zidane uudestaan Real Madridin lentoon? Onnistuuko Real dominoimaan pelistä toiseen? Emme usko niin, mutta uskomme, että selvää on, että Real Madrid on mestariehdokas.

Kauden edetessä kannattaa tarkkailla ranskalaishyökkääjä Karim Benzeman peliä. Mies tekee töitä laajalla säteellä ja hyökkääjän viimeistelytaidot ovat kiistattomat. Benzema tulee tällä kaudella tekemään jälleen valtavasti maaleja.

Lataa...
Lataa...